Wie zijn we?

Onze opdrachtgevers kennen ons als betrokken en sprankelende mensen die in staat zijn managers en medewerkers te motiveren, te helpen leren, uit te dagen en te adviseren. De uitgebreide kennis en ervaring in meerdere disciplines, vakgebieden en branches maken ons breed inzetbaar.

Frederike Schoonheim (1971) richt zich met name op het ontwikkelen en in beweging brengen van de mens. Zij adviseert, traint en coacht teams en individuen op gebied van leiderschap, coaching, communicatie, teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Haar werkwijze kenmerkt zich onder andere door enthousiasme, energie en het creëren van een persoonlijke relatie waarin zij de confrontatie niet uit de weg gaat.

Ton van der Zandt (1962) richt zich met name op het ontwikkelen van de organisatie. Hij adviseert het management op gebied van organisatieontwikkeling, personeel, procesinrichting en technologie. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd op gebied van met name virtuele bereikbaarheid van organisaties en kennismanagement. Hierin gaat hij te werk als souffleur: hij helpt, ondersteunt, adviseert, denkt mee, confronteert, en zorgt er voor dat de organisatie zelf in staat is om de verandering door te voeren en te borgen.

De projecten die wij realiseren voor en met onze klanten zijn vaak complex en veelomvattend. Daarom hebben wij een netwerk van specialisten opgebouwd waar wij mee samenwerken als bepaalde kennis, ervaring of capaciteit nodig is.

Frederike Schoonheim

(Klik op de naam voor meer informatie)

Ton van der Zandt

(Klik op de naam voor meer informatie)

Sparkling Works brengt mensen in beweging!