Frederike Schoonheim

Frederike SchoonheimMensen in organisaties helpen om zich te ontwikkelen en samen daadwerkelijk een verandering in gang zetten, dat is mijn doel. Sinds 2002 werk ik als trainer en coach. Dat doe ik inmiddels met veel plezier voor mijn eigen bedrijf Lemma Communicatie, dat ik in 2006 heb opgericht, en vanuit Sparkling Works, waarin ik me specifiek richt op klantcontact. Ik houd van hard werken, maar dan wel luchtig en met humor, en daarbij ga ik de confrontatie niet uit de weg. Daarom vind ik de persoonlijke relatie met de deelnemers aan mijn trainingen en coaching belangrijk; de interactie brengt de mooiste leerervaringen. Ik train en coach met enthousiasme en passie. Die energie probeer ik ook over te brengen op de deelnemers, om hen te inspireren om hun doelen te bereiken.

Opdrachtgevers waarderen het dat ik flexibel en resultaatgericht ben en met hen meedenk. Deelnemers zijn positief over de creatieve werkvormen die ik ontwikkel om het leren leuker en effectiever te maken.

Ik ben een gecertificeerd TSI TriMetrix-consultant. Wilt u meer weten over mijn achtergrond? Bekijk mijn cv op LinkedIn.

Klik op onderstaande iconen voor contact met FrederikeTel. 06 53 380 614


Sparkling Works brengt mensen in beweging!